Contact

Contactformulier

Stel uw vraag

Edwin Pietersma
Training & advies
De Leijen 83
8401 BA Gorredijk 


06 23 787 380 06 23 787 380

info@edwinpietersma.nl
www.edwinpietersma.nlJe kunt contact met ons opnemen door onderstaand formulier in te vullen en te versturen.

Waarom kiezen voor Edwin Pietersma Training & Advies?

Wat onze klanten zeggen

Kinderdagverblijf De Speelhoeve

Edwin Pietersma geeft heel interactieve EHBO en BHV opleidingen en daagt je als cursist uit met zeer goede, inhoudelijke praktijksituaties. Voor ons kinderdagverblijf speelt hij geweldig in op EHBO en reanimatie situaties bij zowel kinderen van 0-4 jaar als bij volwassenen. De herhaling van drie dagdelen per jaar ervaren wij als bijzonder waardevol en ook noodzaak omdat je daardoor heel veel routine opdoet. Ook de BHV cursus is heel goed toegespitst op ons bedrijf met veel ruimte voor eigen inbreng. Marianne Hamersma, eigenaar en pedagogisch medewerker bij:

- Kinderdagverblijf De Speelhoeve

Europrovyl

Klantgerichte oplossingen, vlot en direct contact, persoonlijke aandacht en op onze bedrijfsonderdelen afgestemde trainingen. Onze medewerkers gaan met plezier naar de BHV cursus en de jaarlijkse herhalingen. Loopt voorop met een laagdrempelige digitale omgeving en flexibele cursusmogelijkheden. Edwin Pietersma doet geen concessies aan de kwaliteit en is sterk op inhoud. Na de trainingen kun je adequaat handelen bij calamiteiten. Peter van Wijngaarden, productie manager bij:  

- Europrovyl

Dunlop Conveyor Belting

Omdat wij bij Dunlop CB werken in vijfploegendiensten, zochten we een goede trainingsorganisatie die flexibel is in haar data en tijdstippen van de EHBO en BHV cursussen. Dat is precies wat we vonden bij Edwin Pietersma. Makkelijke digitale inschrijvingsmogelijkheden, automatische digitale herinneringen, continue kwaliteit van de cursussen en een persoonlijke aanpak. Edwin geeft alle cursussen zelf en onthoudt iedereen. Hij weet precies welke praktijkkennis voor ons extra van belang is en kan de cursus ook Engelstalig geven. Bovendien leren we veel van deelnemers van andere bedrijven in de groep. Marten Zwart, HR medewerker bij: 

- Dunlop Conveyor Belting

Rinsma Modeplein Gorredijk

Jaarlijks leidt Edwin Pietersma ruim 30 van onze BHV-medewerkers op. Hij houdt je bij de les zonder belerend te zijn en het is knap hoe hij de stof steeds anders en met een leuke twist weet te brengen. Oprechte persoonlijke interesse, goede uitleg en veel aansprekende praktijkoefeningen. Edwin Pietersma denkt met zijn opdrachtgever mee, ontzorgt en is heel benaderbaar. - Grietje Vellema, hoofd BHV bij:

- Rinsma Modeplein Gorredijk

Gemeente de Fryske Marren

We werken al vele jaren naar tevredenheid samen met Edwin Pietersma. Hij weet de BHV en EHBO trainingen, ondanks het verplichte karakter, zeer boeiend te houden. De trainingen geven het vertrouwen dat we goed weten te handelen in noodsituaties. Noodzakelijk voor de veiligheid van onze medewerkers. De voorbereiding van de lesstof is voor iedereen prima te doen en het is heel praktisch dat je tijdig een digitale herinnering krijgt voor de herhalingscursus. Maria Wolthuizen, administratief financieel medewerkster ruimtelijk beheer bij gemeente:

- Gemeente de Fryske Marren

Cijfers 2022

Aantal cursussen
135
Cursussen
Aantal jaar ervaring
23
Jaar ervaring
Aantal geslaagd
975
Geslaagde cursisten
Aantal tevreden opdrachtgevers
35
Tevreden opdrachtgevers

Referenties

  • Veiligheidsregio Fryslan - Veiligheidsregio Fryslan - Google Chrome
  • Logo Speelhoeve zwart-wit
  • De-fryske-marren
  • Rabobank
  • De-jong
  • Gemeente-opsterland