Cursussen

Reanimatie

Reanimatie/AED

Reanimatie / AED volwassenen

Bij een hartstilstand is reanimatie van levensbelang.  Hoe reanimeer je een volwassene, kind of baby? En hoe sluit je een AED aan?

Cursus Reanimatie / AED
In de cursus reanimatie / AED van Edwin Pietersma Training & Advies leer je  alle handelingen die nodig zijn voor een goede reanimatie. Door feedback via de computer wordt de techniek van het reanimeren goed aangeleerd en eventueel gecorrigeerd. Het gebruik van de AED is volledig ge├»ntegreerd in deze cursus.

Reanimatie / AED certificaat

Bij gebleken competentie ontvang je van Edwin Pietersma Training & Advies, na afronding van de cursus reanimatie / AED, een certificaat via e-mail. De cursus reanimatie / AED voldoet aan de richtlijnen van de Nederlandse en Europese Reanimatie Raad. 

Geldigheidsduur reanimatie / AED cursus
Het reanimatie / AED certificaat is 1 jaar geldig. We adviseren je om jaarlijks bijscholing te volgen. Daarom ontvang je tijdig een herinneringsmail voor je jaarlijkse herhalingscursus die bestaat uit 1 avond/dagdeel

Duur opleiding reanimatie / AED

Een reanimatiecursus is altijd inclusief het leren bedienen van een AED. De cursus reanimatie / AED duurt 3 uur en een groep bestaat uit maximaal 9 personen. Je sluit de cursus af met een toetsing die voldoet aan de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad.

Cursuslocaties
Edwin Pietersma Training & Advies geeft cursussen op locaties in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Je vindt ons bijvoorbeeld in Drachten, Gorredijk, Heerenveen, Lemmer, Sneek, Leeuwarden, Joure, Groningen, Assen en Giethoorn.


Reanimatie / AED baby en kind

Door de grootte, hartfrequentie en de lichaamsbouw is er verschil tussen de reanimatie van een volwassene en een kind. Wie een cursus EHBO volgt bij Edwin Pietersma Training & Advies leert daarin ook de reanimatie van een kind en baby.

Je kunt bij Edwin Pietersma Training & Advies echter ook een afzonderlijke cursus reanimatie van een kind en baby volgen. Ook in deze cursus is het gebruik van de AED volledig geïntegreerd.

Reanimatie / AED certificaat kind en baby
Bij gebleken competentie ontvang je van Edwin Pietersma Training & Advies, na afronding van de cursus reanimatie / AED kind en baby, een certificaat via e-mail. De cursus reanimatie / AED voldoet aan de richtlijnen van de Nederlandse en Europese Reanimatie Raad.

Geldigheidsduur reanimatie / AED kind en baby
Het reanimatie / AED certificaat kind en baby is 1 jaar geldig. We adviseren je om jaarlijks bijscholing te volgen. Daarom ontvang je tijdig een herinneringsmail voor je jaarlijkse herhalingscursus die bestaat uit 1 avond/dagdeel

Duur opleiding reanimatie van een kind of baby
Een reanimatiecursus is altijd inclusief het leren bedienen van een AED. De cursus reanimatie / AED kind en baby duurt 3 uur en een groep bestaat uit maximaal 9 personen. Je sluit de cursus  af met een toetsing die voldoet aan de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad.
Inschrijven en data

Via de onderstaande links kan je een inschrijvingsformulier invullen en de gewenste datum voor de cursus selecteren. Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail.

  • IMG 0124
  • IMG 0071
  • IMG 0073

Cijfers 2022

Aantal cursussen
135
Cursussen
Aantal jaar ervaring
23
Jaar ervaring
Aantal geslaagd
975
Geslaagde cursisten
Aantal tevreden opdrachtgevers
35
Tevreden opdrachtgevers

Referenties

  • Veiligheidsregio Fryslan - Veiligheidsregio Fryslan - Google Chrome
  • Logo Speelhoeve zwart-wit
  • De-fryske-marren
  • Rabobank
  • De-jong
  • Gemeente-opsterland